måndag 2 augusti 2010

Voff voff!

Oj oj, i lördags hade vi fullt upp! Jag har inte vågat skriva något om det här tidigare eftersom vi inte visste hur det skulle gå. Men nu är det alltså bestämt...


Den här lilla killen är vår! :D


Han är en västgötaspets och heter Brembo Dragon på pappret (vi ska komma på ett eget namn till honom senare) och om fyra veckor ska han få komma hem till oss.
Så länge bor han med sin...


Mamma Frida...



Tant Ilona...



...och 5 systrar!


Han är stubbsvansad, men det beror inte på att han blivit kuperad. Nej, många västgötaspetsar föds så eftersom rasen ofta kuperades förr i tiden, och det har liksom hängt med i aveln. Mamma Frida till exempel har inte heller någon svans men jag tycker att dem båda är lika fina för det! ;)

När vi sedan kom tillbaka till Tvärskog kom Maria förbi med Allan och Otto, och en Shar-Pei som var på besök. Vi sa att när vi får ta hem valpen, och han följer med oss till Tvärskog, så ska han få träffa Allan och Otto och förhoppningsvis kommer dem att komma bra överens.






In other news, i fredags tog första omgången av auktionerna slut. Mycket såldes under dem två första veckorna och själv tjänade jag ihop 1305 spänn! Jippie! :D

MEN, det finns en hel del kvar! Ranma VHS:er, mangor på engelska och några nya auktioner med bl.a "Mästerdetektiven Conan"-mangor som jag hjälper Björn att sälja, så ta en titt --> HÄR <-- så kanske du hittar något roligt!


See ya barking cowboy!

Inga kommentarer: