lördag 1 januari 2011

Bentley 6 månader!

Idag fyller vår lilla kille 6 månader. Jippi! :D
Tänk vad tiden går. Nu har vi haft honom i vår familj i mer än fyra månader men det känns som om han alltid varit hos oss.

Här kommer en snabb liten beskrivning av honom!


Bentley och hans mjukisälg Börje


Bentley är en väldigt go' och glad liten kille. Han är väldigt lugn och ibland lite
för försiktig, särskilt när han träffar nya människor eller upplever nya saker.
När han är ute på promenad gillar han att titta på allt som rör sig, men mest på andra hundar och fåglar. Löv är jätteroligt att skutta runt i, men snö är ändå roligast.
På valpkursen är matte och husse inte så intressanta och kursledaren är lite läskig ibland. Där vill han hellre leka med de andra valparna.
Katterna i hemmet är inte så sugna på att leka med honom men han har andra kompisar som han busar med istället. Bästa kompisen är Castor, en dansk-svensk gårdshund på 3 månader, som han leker med 2-3 gånger i veckan.
Men skönast tycker han att det är när han får ligga i soffan eller sin korg och lyssna på allt som händer runt omkring honom.


Vår fina lilla vovve!


För övrigt klarade han av nyårsraketerna ganska bra. Han slet lite när vi var ute och gick med honom och när vi var inne lade han sig under soffan. Men inget skällande eller gnällande eller kiss på någon matta, och det var ju faktiskt första gången han upplevde fyrverkerier, klart han blev lite rädd. Vi betedde oss så vanligt vi kunde och jag tror att till nästa nyår så går det ännu bättre. :)

God fortsättning på det nya året allihop!

Inga kommentarer: