onsdag 22 juli 2009

Farewell my "Hometown"

Vecka 2

Sedan någon gång i februari 2006 har jag spelat "Animal Crossing: Wild World" på DS. För dem som inte vet vad det är för spel är det ett andra liv. Allting är i realtid. Du skapar en karaktär som flyttar in i en stad. Grannar kommer och går, du kan köpa saker till ditt hus och inreda det, vattna blommor och göra din stad trivsam. Saken är bara den att du ska helst spela det varje dag, annars kanske favoritgrannen flyttar eller så dör din blåa ros för att du inte vattnat den. När jag dessutom fick en rejäl förkylning ifrån min bror och vädret bestämde sig för att göra det ännu jävligare, med åska, regn, värme och fukt, orkade jag inte spela längre. Staden som jag döpte till "Hometown" har ändå givit mig mycket glädje och mina grannar likaså. Vi hade kul, Alfonso, Margie, Amelia, Stitches. Jag kommer att sakna er. :,)

Vädret som sagt. När det var som värst slog blixtarna ner stup i kvarten och man hann knappt räkna till 1 från blixten tills mullret kom. Det blev ändå inget strömavbrott, däremot slogs modemet ut så vi var utan internet i en dag eller så och mor och far fick punga ut med 2000 spänn så att vi kunde surfa igen. Datorn var trots det väl använd även utan internet då den gamla goda harpan underhöll oss.

En annan sak som underhöll mig var mangan Clover av Clamp (Card Captor Sakura, X, m.m). Den första utgåvan var visst i väldigt dålig kvalite, bilder, översättning och allt, så nu släppte dem hela serien (4 volymer) igen i en enda stor manga. Det är en väldigt fin historia som är ganska olik från vad dem brukar göra, men det är bara skönt som omväxling.


"Clover" framsidan

Och på tal om klöver lyckades jag slå personligt rekord i fyrklöverplockning. 14st! Och det var inte alla! Jag lämnade en massa kvar så att dem kan sprida sig ännu mer, hihi! X)

Min förkylning var som värst i mitten på veckan. Halsen blev hela tiden torr och hes och näsan vägrade sluta att rinna. Det gick i alla fall över, till största delen, till söndagen då vi spelade rollspel hos Björn, som sedan skulle följa med till landet. Vi lade ut en madrass åt honom i Peters rum på morgonen och när vi kom hem mitt i natten hade en av katterna varit så vänlig att pissa på den. SUUUCK! >_<¤ Efter lite potatismjöl på kisset och en del springande upp och ner för trapporna i sökandet efter en ny madrass fick vi i alla fall sova.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer: