torsdag 9 februari 2012

Tråkigt utbud.

Okej, nu har jag varit inne på Adlibris, Bokias och Bokus hemsidor, och jag kan bara konstatera att deras bokrea på manga är jävligt fattig.

De flesta är nummer mitt i serien så har man inte de första volymerna måste man alltså köpa dem till normalpris (vilket brukar ligga runt 110-180:-). Om de ens har dem tidigare volymerna vill säga, vilket verkar vara sällsynt.

Det är dessutom lite svårt att hitta under vilka kategorier mangorna ligger (särskilt på Bokias hemsida). Ibland är de under skönlitteratur, ibland under fantasy, och på Adlibris såg jag att dem slängt in "The Ring" och "Seraphic Feather" under barn också. =_=¤

Och inte bara det: alla har rea på exakt samma mangor! Hur kommer det sig? Har alla butiker samma leverantör eller har de gått ihop sig för att reta de mangaläsare som hoppats att det kanske skulle finnas lite variation och valfrihet mellan butikerna?

Men nog med klagandet. Nu är det ändå engelska mangor för en tjuga och uppåt vi pratar om här, det vill säga ett ganska billigt pris. Så finns det någon serie man tycker verkar intressant så kanske det blir värt att betala lite mer för de andra volymerna.


See ya reading cowboy!

Inga kommentarer: